oled displej ipad pro

OLED displej iPad Pro by mal byť najkvalitnejší na trhu

OLED displej iPad Pro? Analytik Ross Young uviedol, že Apple sa rozhodol pre najvyššiu kvalitu OLED panelov dostupných na trhu.

„oled displej iPad Pro, by mal byť najkvalitnejší z exitujúcej ponuky na trhu.“

OLED panely fungujú na základe organických materiálov, ktoré emitujú svetlo, keď sú pod elektrickým prúdom. Na rozdiel od LCD displejov nepotrebujú OLED panely podsvietenie a každý pixel môže byť osvetlený nezávisle. Výsledkom je výraznejší kontrast a hlbšia čierna, keďže displej môže jednoducho znížiť jas alebo úplne vypnúť pixely v tmavých oblastiach obrázka. Avšak, OLED technológia má aj svoje nevýhody, vrátane nižšieho jasu v porovnaní s LCD a možnosti vypálenia obrazových bodov.

Young predtým spomínal, že uvedenie nových iPadov na trh bolo čiastočne oneskorené kvôli technickým problémom, ktorým čelila spoločnosť Samsung pri výrobe pokročilých OLED panelov. Nie je prekvapujúce, že Apple sa rozhodol pre najkvalitnejšie panely, aby ukázal, že nová technológia je lepšia ako tá súčasná ponúkaná v iPade Pro.

Očakáva sa, že OLED displej iPad Pro bude najlepší na trhu, s funkciou LTPO, 120 Hz obnovovacou frekvenciou, tandemovým zásobníkom a tenkým sklom, čo prinesie ultratenké a ľahké displeje s vysokým jasom, predĺženou výdržou batérie a dlhou životnosťou,“ uviedol analytik vo svojej poznámke pre investorov.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: