aplikácia kalendár

Aplikácia Kalendár v iOS 18 a macOS 15 by mala byť vylepšená

Podľa informácií od AppleInsider aplikácia Kalendár v systémoch iOS 18 a macOS 15 prejde zmenami, ktoré posilnia jej funkcie a uľahčia organizáciu.

„Aplikácia kalendár by mala v iOS 18 prienisť integráciu s aplikáciou Pripomienky a taktiež zmenu dizajnu.“

Tieto vylepšenia sú súčasťou rozsiahleho balíčka aktualizácií iOS 18, medzi ktoré patria aj nové funkcie umelej inteligencie, vylepšenia prehliadača Safari a ďalšie. Jednou z noviniek aplikácie Kalendár, by mala byť hlboká integrácia s aplikáciou Pripomienky. Už priamo v aplikácii Kalendár bude možné plánovať a organizovať pripomienky bez nutnosti prechádzať do samostatnej aplikácie. Pripomienky vytvorené v Kalendári sa automaticky synchronizujú aj s aplikáciou Pripomienky, čím sa eliminuje duplicita a uľahčuje sa prehľad o úlohách.

Pri plánovaní pripomienok v Kalendári budú mať používatelia k dispozícii širokú škálu možností. Okrem bežného textu bude možné zadať dátum, čas, presné miesto a nastaviť prioritu. To všetko z jedného miesta, čím sa zefektívni proces organizácie úloh. Aplikácia Kalendár sa dočká aj jemných dizajnových úprav, ktoré ju spravia modernejšou a intuitívnejšou. Zmeny sa dotknú rozhrania v zobrazeniach Deň, Týždeň a Mesiac, pričom cieľom je uľahčiť navigáciu a prehľadnosť.

Očakávané vylepšenia aplikácie Kalendár v systémoch iOS 18 a macOS 15 prinášajú sľubnú integráciu s aplikáciou Pripomienky, nové možnosti plánovania a vylepšený dizajn. Vďaka týmto zmenám sa Kalendár stane komplexnejším nástrojom na organizáciu času a úloh, čím uspokojí aj náročnejších používateľov.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: