fibrilácia predsiení

Funkcia fibrilácia predsiení hodiniek Apple Watch získala certifikáciu

Funkcia fibrilácia predsiení (AFib) na hodinkách Apple Watch získala kvalifikáciu od FDA v rámci programu Medical Device Development Tools.

„Funkcia fibrilácia predsiení (AFib) hodniek Apple Watch, získala certifikáciu v rámci programu Medical Device Development Tools. Apple Watch sú teda oficiálnou zdravotnou pomôckou.“

Táto inovatívna funkcia, prvá svojho druhu, umožňuje používateľom, ktorým bolo diagnostikovaná fibrilácia predsiení, sledovať a merať frekvenciu a trvanie epizód AFib priamo zo svojho zápästia. Funkcia AFib History využíva pokročilé algoritmy na analýzu údajov o pulzovej frekvencii zozbieraných fotopletyzmografickým (PPG) senzorom hodiniek Apple Watch. Tieto algoritmy dokážu identifikovať epizódy AFib s vysokou presnosťou a poskytnúť používateľovi retrospektívny prehľad o ich záťaži AFib, čím im pomôžu lepšie porozumieť ich srdcovému zdraviu a informovať sa o liečebných postupoch.

Schválenie funkcie História fibrilácie predsiení FDA je významným míľnikom v oblasti digitálneho zdravotníctva. Táto funkcia má potenciál pomôcť miliónom ľudí s fibriláciou predsiení lepšie zvládať svoj stav a zlepšiť ich celkovú kvalitu života. Fibrilácia predsiení je najbežnejší typ poruchy srdcového rytmu, ktorá postihuje viac ako 33 miliónov ľudí na celom svete. Môže viesť k vážnym zdravotným komplikáciám, ako sú mŕtvica, infarkt a srdcové zlyhanie. Včasná diagnostika a liečba fibrilácie predsiení sú kľúčové pre prevenciu týchto komplikácií.

Iba pripomenieme, že na použitie funkcie história fibrilácie predsiení je potrebné mať najnovšiu verziu watchOS a iOS. 

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: