tv od lg

TV od LG získali podporu pre Dolby Atmos v Apple Music

TV od LG vďaka najnovšej aktualizácii svojej aplikácie Apple Music, získavajú podporu pre Dolby Atmos (audio novej generácie).

„TV od LG získavajú novou aktualizáciou aplikácie Apple music podporu Dolby Atmos.“

Táto inovácia robí z LG prvú značku inteligentných televízorov, ktorá ponúka Dolby Atmos priamo v aplikácii Apple Music, čím posúva zážitok z počúvania hudby na úplne novú úroveň. Vďaka Dolby Atmos si teraz užívatelia TV od LG môžu vychutnať pohlcujúci zvuk, ktorý im priblíži hudbu ako nikdy predtým. Táto funkcia je momentálne dostupná pre model LG GX OLED z roku 2020 a očakáva sa, že v priebehu roka 2020 bude integrovaná do všetkých televízorov LG kompatibilných s Dolby Atmos.

Hoci vstavané reproduktory v TV od LG dokážu s Dolby Atmos pracovať, pre dosiahnutie maximálneho zážitku odporúča LG použitie kompatibilného systému priestorového zvuku. Ten dokáže technológiu Dolby Atmos využiť naplno a ponúknuť tak ešte realistickejší a pohlcujúci zvuk. Okrem pohodlia a úspory miesta eliminuje aktualizácia Apple Music aj potrebu ďalšieho hardvéru od Apple. Predtým bola podpora Dolby Atmos v Apple Music dostupná na TV len prostredníctvom Apple TV 4K v spojení so slúchadlami Apple HomePods alebo reproduktormi Sonos pripojenými cez aplikáciu Sonos. Očakáva sa, že ostatní výrobcovia inteligentných televízorov budú nasledovať príklad LG a čoskoro pridajú podporu Dolby Atmos do svojich aplikácií Apple Music.

Vďaka Dolby Atmos a neustálemu vývoju inovatívnych funkcií sa TV od LG stávajú tou najlepšou voľbou pre tých, ktorí túžia po maximálnom zážitku zo sledovania a počúvania.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: